Over ons

Groot Zevert Internationaal Transport uit Eibergen verzorgt nationale en internationale veetransporten van levende dieren (biggen, varkens, kalveren, koeien en schapen). Dat is een vak dat wij elke dag met veel plezier met onze mensen uitoefenen en een specialisatie waar wij trots op zijn.
Over ons - Groot Zevert Internationaal Transport Eibergen

Dierenwelzijn, nauwgezet en volgens afspraak werken staan bij ons voorop. Ook transparantie over de werkwijze en geboden diensten vinden wij belangrijk. Daarom doen wij ook mee met de nieuwste initiatieven op het gebied van kwaliteit. Wij zijn gecertificeerd volgens het Quality System Livestock Logistics (QLL).

Als één van de zeer weinige bedrijven zijn wij geregistreerd voor alle modules, namelijk Diertransport, Transporteur/Exporteur van varkens en de submodules Rund, Kalf, Varkens, Schaap/Geit en Paard. Als lid van de deelmarkt Veevervoer van Transport en Logistiek Nederland zijn wij goed op de hoogte van de ingewikkelde wet- en regelgeving ten aanzien van dierziektepreventie en dierenwelzijn.

Kenmerkend voor ons bedrijf is het continue streven naar een betere service voor de opdrachtgevers. Zo beschikken wij over een unieke exportstal en een erkende reinigings- en ontsmettingsplaats (R&O plaats). Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende boerenbedrijven, agrarische ondernemers in zowel de rundveehouderij als varkenshouderij, de internationale export veehandel en varkenshandel.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact op met onze vertegenwoordiger Michel ten Have via +31 6 5153 6713.

Vraag een gratis offerte aan