Veetransport

Het veetransport bij Groot Zevert Transport in Eibergen wordt verzorgd door loyale, gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Veetransport Groot Zevert

Onze chauffeurs hebben een agrarische achtergrond en gaan zorgvuldig en adequaat om met de verschillende soorten vee. Daarnaast hebben ze allemaal de benodigde diploma’s en certificaten voor het goed uitvoeren van (internationaal) veetransport. Conform de QLL kwaliteitseisen heeft iedere chauffeur een chauffeurshandboek met de verplichte documenten.

Ons moderne wagenpark bestaat uit motorwagen- en aanhangwagen en trekker-oplegger combinaties. Het wagenpark is ingericht volgens de actuele kwaliteitseisen voor nationaal- en internationaal transport en beschikt over beweegbare vloeren, drinkinstallaties en ventilatoren. Na iedere rit wordt het materieel gereinigd en ontsmet. Waar nodig en gewenst werken wij nauw samen met gekwalificeerde collega veevervoerders.

Naast het transport kunt u ook gebruik maken van onze moderne en goed uitgeruste (R&O) reinigings- en ontsmettingsplaats voor veewagens en het runderhotel als verzamelplaats voor rundvee, zeugen en varkens.

Vraag een gratis offerte aan