Gepubliceerd op 3 april 2020

Nieuw materiaal, nieuwe uitstraling

Volvo FH 500
Heeft u onze nieuwe Volvo FH 500 Light Concept trekkers al zien rijden? Vorige maand schaften we twee nieuwe trekkers aan om ons wagenpark te moderniseren. Deze trekkers met onze nieuwe en moderne uitstraling zijn voorzien van de laatste veiligheidstechnieken. Ook is een Light Concept truck voorzien van een aslastindicator. Met de aslastindicator kunnen de belading en de aslasten in de gaten worden gehouden zodat het maximale laadvermogen van een voertuigconfiguratie optimaal kan worden benut.

Daarnaast is de truck voorzien van veel technische snufjes die de veiligheid van de truck verder verbeteren:
• Adaptive Cruise Control met Forward Collision Warning en noodremfunctie (inclusief noodremlicht): zorgt ervoor dat er automatisch afstand gehouden wordt op voorligger.
• Lane Keeping Support: houdt automatisch de wegmarkeringen in de gaten met behulp van een camera en waarschuwt wanneer deze markeringen onbedoeld overschreden worden.
• Driver Alert Support: wanneer rijgedrag afwijkt van de standaard, bijvoorbeeld door vermoeidheid, dan ontstaat er een waarschuwingssignaal op het display met het advies om te pauzeren.
• Lane Change Support: houdt dode hoek in de gaten.
• Electronic Stability Program: verkleint het risico op slippen en kantelen op effectieve wijze. In risicovolle situaties grijpt het systeem onmiddellijk in door het motorvermogen te verlagen en de truck en de oplegger af te remmen.

Nieuwe reclame en kleur
Onze vrachtwagens worden op het moment ook allemaal voorzien van de nieuwe reclame. Begin dit jaar hebben we ons nieuwe logo en de nieuwe huisstijl gelanceerd. Het logo symboliseert de vervoersstromen met de twee pijlen, maar ook de kerntaken van ons bedrijf door de letters L en S van “Livestock”. Daarnaast hebben onze nieuwe vrachtwagens ook een andere kleur blauw gekregen. Het huidige wagenpark gaat ook stap voor stap aangepast worden in de nieuwe kleuren en uitstraling. Alle vrachtwagens zullen zoveel mogelijk een uniforme en moderne uitstraling krijgen.

Met al het goede dat we al hadden zorgt dit er voor dat we klaar zijn voor de toekomst!

Nieuwe huisstijl, zelfde garanties!