Veetransport

Het veetransport bij Groot Zevert Internationaal Transport in Eibergen wordt verzorgd door loyale, gemotiveerde en correcte medewerkers.

Veetransport Groot Zevert

De meeste chauffeurs zijn al lang aan ons familiebedrijf verbonden. Zij hebben een agrarische achtergrond en gaan zorgvuldig en adequaat om met de verschillende soorten vee. Onze chauffeurs hebben allemaal de benodigde diploma’s en certificaten voor het goed uitvoeren van (internationaal) veetransport. Conform de QLL kwaliteitseisen heeft iedere chauffeur een chauffeurshandboek met de verplichte documenten.

Ons wagenpark (ca. 15 eenheden) bestaat uit motorwagen- en aanhangwagen en trekker-oplegger combinaties. Het is ingericht volgens de actuele kwaliteitseisen voor nationaal en internationaal transport en beschikt over beweegbare vloeren, drinkinstallaties en ventilatoren. Na iedere rit wordt het materieel gereinigd en ontsmet. Waar nodig en gewenst werken wij nauw samen met gekwalificeerde collega veevervoerders.

Offerte

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op voor onze mogelijkheden en een prijsindicatie.

Vraag een gratis offerte aan