Veetransport Overijssel

Uw veetransport in Overijssel laten verzorgen? Dan bent u bij Transportbedrijf Groot Zevert in Eibergen aan het juiste adres. Ons familiebedrijf is vooruitstrevend en heeft zich gespecialiseerd in het transport van levende dieren, als biggen, varkens, kalveren, koeien en schapen. Dit doen wij nationaal en internationaal, waaronder dus ook in Overijssel. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw veetransport.

Verzorg je veetransport in Overijssel door Transportbedrijf Groot Zevert

Ons bedrijf over alle nodige benodigde kennis en transportmiddelen om uw veetransport in Overijssel helemaal naar wens te laten verzorgen. Het vee wordt voor de opdrachtgevers correct en op tijd, met veel oog voor het welzijn van de dieren, vervoerd. Al onze werknemers zijn gecertificeerd. Ons wagenpark bestaat uit motorwagen- en aanhangwagen en trekker-oplegger combinaties. Het is ingericht volgens de kwaliteitseisen en beschikt over beweegbare vloeren, drinkinstallaties en ventilatoren. Wij beschikken ook over een unieke exportstal.

De voordelen van Transportbedrijf Groot Zevert

Transportbedrijf Groot Zevert is een sterke speler in het verzorgen van uw veetransport in Overijssel. Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje.

• Nationale en internationale veetransporten
• Gediplomeerde werknemers
• Unieke exportstal
• Veelzijdig transportbedrijf

Ik wil mijn veetransport Overijssel laten verzorgen door Transportbedrijf Groot Zevert

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem direct vrijblijvend met ons contact op!

Vraag een gratis offerte aan