Veetransport Oost-Nederland

Uw veetransport in Oost-Nederland goed laten verzorgen? Dan bent u bij Transportbedrijf Groot Zevert in Eibergen aan het juiste adres. Ons familiebedrijf is vooruitstrevend en heeft zich gespecialiseerd in het transport van levende dieren, als biggen, varkens, kalveren, koeien en schapen. Dit doen wij nationaal en internationaal, maar met name in Oost-Nederland. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw veetransport in Oost-Nederland.

Verzorg je veetransport in Oost-Nederland door Transportbedrijf Groot Zevert

Groot Zevert beschikt over alle nodige kennis en transportmiddelen om uw veetransport in Oost-Nederland helemaal naar wens te laten verzorgen. Het vee wordt voor de opdrachtgevers correct en op tijd, met veel oog voor het welzijn van de dieren, vervoerd. Al onze werknemers zijn gecertificeerd. Ons wagenpark bestaat uit motorwagen- en aanhangwagen en trekker-oplegger combinaties. Het is ingericht volgens de kwaliteitseisen en beschikt over beweegbare vloeren, drinkinstallaties en ventilatoren.

De voordelen van Transportbedrijf Groot Zevert

Transportbedrijf Groot Zevert is een sterke speler in het verzorgen van uw veetransport in Oost-Nederland. Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje.

• Nationale en internationale veetransporten
• Gediplomeerde werknemers
• Heldere communicatie
• Veelzijdig transportbedrijf

Ik wil mijn veetransport Oost-Nederland laten verzorgen door Transportbedrijf Groot Zevert

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem direct vrijblijvend met ons contact op!

Vraag een gratis offerte aan