Veetransport

Bent u op zoek naar het transportbedrijf dat jouw nationale en internationale veetransport verzorgt? Dan bent u bij Transportbedrijf Groot Zevert in Eibergen aan het goede adres. Wij zijn een vooruitstrevende onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het transport van levende dieren, als biggen, varkens, kalveren, koeien en schapen. Wij zijn u graag van dienst. Heeft u interesse in onze diensten? Wacht dan niet langer en neem dan direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laat je veetransport verzorgen door Transportbedrijf Groot Zevert

Transportbedrijf Groot Zevert in Eibergen beschikt over alle nodige kennis en transportmiddelen om uw veetransporten helemaal naar wens te laten verzorgen. Het vee wordt voor de opdrachtgevers correct en op tijd, met veel oog voor het welzijn van de dieren, vervoerd. Al onze werknemers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Ons wagenpark bestaat uit motorwagen- en aanhangwagen en trekker-oplegger combinaties. Het is ingericht volgens de kwaliteitseisen en beschikt over beweegbare vloeren, drinkinstallaties en ventilatoren.

De voordelen van Transportbedrijf Groot Zevert

Transportbedrijf Groot Zevert is een sterke speler in het verzorgen van uw veetransport. Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje.

• Nationale en internationale veetransporten
• Gediplomeerde werknemers
• Unieke exportstal
• Heldere communicatie

Ik wil mijn veetransport laten verzorgen door Groot Zevert Internationaal Transport!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem direct vrijblijvend met ons contact op!

Vraag een gratis offerte aan