Transport levende dieren Overijssel

U wilt het transport van uw levende dieren in Overijssel goed laten verzorgen? Bij Transportbedrijf Groot Zevert in Eibergen bent u aan het juiste adres. Het familiebedrijf is vooruitstrevend en is specialistisch in het transport van levende dieren, als biggen, varkens, kalveren, koeien en schapen. Dit doen wij zowel in Overijssel, als nationaal en internationaal. Het veetransport bij Groot Zevert wordt verzorgd door loyale, gemotiveerde en correcte werknemers. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verzorg het transport van uw levende dieren in Overijssel door Groot Zevert

Groot Zevert beschikt over alle benodigde kennis en transportmiddelen om het transport van uw levende dieren in Overijssel compleet naar uw wens te laten verzorgen. Het vee wordt voor de opdrachtgevers netjes en op tijd, met veel oog voor het welzijn van de dieren, vervoerd. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. Ons wagenpark bestaat uit motorwagen- en aanhangwagen en trekker-oplegger combinaties. Het is ingericht volgens de kwaliteitseisen en beschikt over beweegbare vloeren, drinkinstallaties en ventilatoren. Informeer naar onze mogelijkheden!

De voordelen van Transportbedrijf Groot Zevert

Transportbedrijf Groot Zevert is een sterke speler in het verzorgen van het transport van uw levende dieren in Overijssel. Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje.

• Nationale en internationale veetransporten
• Gediplomeerde werknemers
• Unieke exportstal
• Heldere communicatie

Ik wil mijn transport levende dieren Overijssel laten verzorgen door Groot Zevert

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem direct vrijblijvend met ons contact op!

Vraag een gratis offerte aan