Transport levende dieren

Het transport van uw levende dieren goed laten verzorgen? Dan bent u bij Transportbedrijf Groot Zevert in Eibergen aan het juiste adres. Het familiebedrijf is namelijk vooruitstrevend en heeft zich gespecialiseerd in het transport van levende dieren, als biggen, varkens, kalveren, koeien en schapen. Dit doen wij zowel nationaal als internationaal. Het veetransport bij Groot Zevert wordt verzorgd door loyaal, gemotiveerd en correct personeel. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verzorg het transport van uw levende dieren door Groot Zevert

Transportbedrijf Groot Zevert beschikt over alle nodige kennis en transportmiddelen om het transport van uw levende dieren compleet naar wens te laten verzorgen. Het vee wordt voor de opdrachtgevers correct en op tijd, met veel oog voor het welzijn van de dieren, vervoerd. Al onze werknemers zijn gecertificeerd. Ons wagenpark bestaat uit motorwagen- en aanhangwagen en trekker-oplegger combinaties. Het is ingericht volgens de kwaliteitseisen en beschikt over beweegbare vloeren, drinkinstallaties en ventilatoren. Informeer naar onze mogelijkheden!

De voordelen van Transportbedrijf Groot Zevert

Transportbedrijf Groot Zevert is een sterke speler in het verzorgen van het transport van uw levende dieren. Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje.

• Nationale en internationale veetransporten
• Uitgebreid wagenpark
• Unieke exportstal
• Heldere communicatie

Ik wil mijn transport levende dieren laten verzorgen door Groot Zevert

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem direct vrijblijvend met ons contact op!

Vraag een gratis offerte aan