Transport dieren Twente

Wilt u het transport van uw dieren in Twente goed laten verzorgen? Dan bent u bij Transportbedrijf Groot Zevert in Eibergen aan het goede adres. Ons familiebedrijf is vooruitstrevend en heeft zich gespecialiseerd in het transport van levende dieren, als biggen, varkens, kalveren, koeien en schapen. Het veetransport bij Groot Zevert wordt verzorgd door loyale, gemotiveerde en correcte medewerkers. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verzorg het transport van uw dieren in Twente door Transportbedrijf Groot Zevert

Transportbedrijf Groot Zevert in Eibergen, op de grens van Twente en de Achterhoek, beschikt over alle nodige kennis en transportmiddelen om het transport van uw dieren naar wens te laten verzorgen. Het vee wordt voor de opdrachtgevers correct en op tijd, met veel oog voor het welzijn van de dieren, vervoerd. Al onze werknemers zijn gecertificeerd. Ons wagenpark bestaat uit motorwagen- en aanhangwagen en trekker-oplegger combinaties. Tevens hebben wij de beschikking over een unieke exportstal.

De voordelen van Transportbedrijf Groot Zevert

Transportbedrijf Groot Zevert is een sterke speler in het verzorgen van het transport van uw dieren in Twente. Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje.

• Nationale en internationale veetransporten
• Gediplomeerde werknemers
• Uitgebreid wagenpark
• Heldere communicatie

Ik wil mijn transport dieren Twente laten verzorgen door Transportbedrijf Groot Zevert

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem direct vrijblijvend met ons contact op!

Vraag een gratis offerte aan