Historie

In 1954 is Transportbedrijf A.J. Groot Zevert B.V. opgericht door Teun Groot Zevert. Hij is het veevervoer bedrijf gestart aan de Hoofdstraat, wat nu de Meester Nelissenstraat is, in Beltrum. In 1972 verhuisde Teun Groot Zevert het veetransport bedrijf naar het nieuwe industrieterrein van Beltrum, achter de zuivelfabriek De Boerenbond en boerderij De Klunt aan de Hoornhorststraat.
Historie

In Nederland groeide de intensieve veehouderij in de jaren ’70 en ’80 explosief. Ons veevervoer is daarin meegegroeid. Begin jaren ’70 kwam Matthy in het bedrijf. Door de verdere toename van het veetransport kwam Leo in 1976 de directie versterken.

Het bedrijf bouwde in deze fase een grote voorsprong op ten opzichte van andere veetransport bedrijven door een betere service naar de boer toe. Halverwege de jaren ’80 verliet Teun Groot Zevert de onderneming en werd het transportbedrijf voortgezet door zijn zoons Leo en Matthy. Teun was na zijn pensionering nog alle dagen op het bedrijf te vinden en heeft nog jaren genoten van alle activiteiten.

Sinds 1995 vond er met de gemeente Eibergen overleg plaats over bedrijfsverplaatsing. Na een moeizaam en tijdrovends proces met talrijke opties en afwegingen over de veevervoer activiteiten, kwam er een akkoord over de verplaatsing van ons bedrijf naar Eibergen. Vanuit ons duurzame nieuwbouwpand, met exportstal en reinigings- en ontsmettingsplaats, werken wij vanaf mei 2011 met een nieuw elan aan eigentijdens service aan boerbedrijf en (export)veehandel.

Offerte

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op voor onze mogelijkheden en een prijsindicatie.

Vraag een gratis offerte aan