Groot Zevert geeft € 3167,- aan goed doel!

EIBERGEN – Transportbedrijf Groot Zevert heeft zaterdagmiddag heel wat kinderen blij gemaakt. Het bedrijf schonk een bedrag van 3167,00 euro aan Stichting KinderWensMobiel. Het geld was ingezameld tijdens de officiële opening van het nieuwe bedrijf op industrieterrein De Kiefte. Groot Zevert: ”Meestal krijgen bedrijven bij een opening een grote hoeveelheid bloemen en andere cadeaus, maar wij hebben de mensen om iets anders gevraagd. Gasten konden hun gift storten op een speciale rekening.”

De gebroeders Groot Zevert (Leo en Matthy) en het personeel hebben het geld zaterdag overhandigd aan Barbara Reijrink coördinator van Stichting kinderwensmobiel. De opbrengst was groot en daar was Reijrink van onder de indruk. Groot Zevert heeft dit doel gekozen omdat iedereen wel een kind kent die een onvergetelijke dag verdiend.

Stichting kinderwensmobiel zet zich in voor acuut of chronisch zieke kinderen. Een dagje uit is voor deze groep kids niet vanzelfsprekend. Met een speciale ambulance zorgen medewerkers ervoor dat kinderen weer mobiel worden.

Groot Zevert Veetransport bedrijfsopening schenking KinderWensMobiel

Groot Zevert Veetransport bedrijfsopening schenking KinderWensMobiel_