Groot Zevert Internationaal Transport

Bent u op zoek naar het transportbedrijf dat jouw nationale en internationale veetransporten verzorgt? Dan ben je bij Groot Zevert Internationaal Transport in Eibergen aan het juiste adres. Wij zijn een vooruitstrevende onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het transport van levende dieren, als biggen, varkens, kalveren, koeien en schapen. Wacht niet langer en vraag direct een offerte aan. Wij zijn u graag van dienst.

Verzorg je veetransport door Groot Zevert Internationaal Transport

Groot Zevert Internationaal Transport in Eibergen beschikt over alle nodige kennis en transportmiddelen om uw veetransporten helemaal naar wens te laten verzorgen. Het vee wordt voor de opdrachtgevers correct en op tijd, met veel oog voor het welzijn van de dieren, vervoerd. Ook voor overige transporten is ons veelzijdige transportbedrijf beschikbaar. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door te beschikken over een unieke exportstal.

De voordelen van Groot Zevert Internationaal Transport

Groot Zevert Internationaal Transport is een sterke speler in het verzorgen van veetransporten. Hieronder staan enkele voordelen op een rijtje.

• Nationale en internationale veetransporten
• Gediplomeerde werknemers
• Unieke exportstal
• Heldere communicatie

Ik wil mijn veetransport laten verzorgen door Groot Zevert Internationaal Transport!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan contact op met onze vertegenwoordiger Michel ten Have via +31 6 5153 6713.

Vraag een gratis offerte aan